Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

mvs.gov.ua

П'ятниця, 18 грудня 2015, 13:31

Львів'янин перетворив свою квартиру у наркопритон

наркотики

Львівська правоохоронці спільно з активістами громадської організації "Народна Самооборона Львівщини" виявили накопритон.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як зазначили у поліції, під час санкціонованого обшуку, проведеного 15 грудня  у помешканні раніше судимого львів’янина, правоохоронці виявили: використані та наповнені нарковмісною речовиною шприци,  півторалітрову пластикову пляшку, наповнену рідиною коричневого кольору із різким характерним запахом, два пакети речовини рослинного походження зеленого кольору, а також посуд з залишками речовини, за допомогою якого виготовлялись наркотичні засоби.

Також було встановлено, що власник надавав своє помешкання інших особам для виготовлення та вживання наркотиків.

Наразі усі вилучені товари направлені для проведення експертизи у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Власнику наркопритону за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.1 ст.317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України загрожує покарання у три роки позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.