Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 18 грудня 2015, 17:32

Львівські обранці матимуть п'ять помічників

Львівська міськрада

Максимальну кількість помічників депутати Львівської міськради залишили без змін.

Вчора, 17 грудня, на сесії Львівської міськради депутати затвердили положення про помічника-консультанта депутата міської ради.

До цього львівські обранці користувалися ухвалою міської ради від 07.09.2006 № 131 "Про затвердження Положення "Про помічника-консультанта депутата міської ради", яка встановлювала верхню межу помічників депутатів у п'ять осіб.

Цього разу, з метою підвищення статусу депутата міської ради та розширення його можливостей, як йдеться в ухвалі, він може мати не більше п’яти помічників-консультантів, які працюють на громадських засадах.

Також зазначено, що підбір кандидатур на посаду помічника депутата міської ради та організацію їхньої роботи здійснює особисто депутат, а помічник натомість зобов'язаний не розголошувати відомості про депутата та утримуватися від заяв, що підривають його авторитет.

Нагадаємо, на сесії депутати також обрали трьох заступників Садового та затвердили склад виконавчого комітету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.