Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

роздрібна торгівля

asnova.com

П'ятниця, 18 грудня 2015, 17:56

На Львівщині зменшилася роздрібна торгівля на 12,9%

роздрібна торгівля

Оборот роздрібної торгівлі на Львівщині у січні-листопаді цього року становив 51,4 млрд грн, що на 12,9% менше, ніж у минулому році. 

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Зокрема, у структурі обороту роздрібної торгівлі 51,1% обсягів становив оборот торгової мережі підприємств, 21,5% – оборот фізичних осіб-підприємців, що мають мережу поза ринками.

Частка продажу товарів на ринках становила 27,4%

Обсяг роздрібного товарообороту підприємств, що здійснюють діяльність з роздрібної торгівлі, був меншим, ніж у січні-листопаді 2014 року, на 9,8% і становив 26,3 млрд.грн.

У листопаді обсяг роздрібного товарообороту підприємств, що здійснюють діяльність з роздрібної торгівлі, зменшився на 7,8%, а порівняно з жовтнем цього року – на 3,9%.

Упродовж січня-листопада цього року середньомісячний обсяг продажу споживчих товарів у роздрібній торгівлі Львівщини з розрахунку на одну особу становив 1842 грн .а у січні-вересні минулого року – 1434 грн.

Також, станом на початок грудня, на Львівщині були зафіксовані найнижчі в Україні ціни на цукор та овочі, а найдорожчі – на олію.

Нагадаємо, оборот роздрібної торгівлі на Львівщині у січні-вересні цього року становив 40,9 млрд грн, а у січні-жовтні  46,3 млрд грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.