Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

П'ятниця, 18 грудня 2015, 18:30

Засідання Львівської міської ради відвідала делегація з Любліна

Львівська міська рада

На пленарне засідання Львівської міської ради прибули польські депутати з Любліна.

Вчора, 17 грудня, голова Ради Любліна Пйотр Ковальчик, директор Бюро Ради Дорота Бартощик та члени делегації зустрілись з секретарем Львівської міської ради Анатолієм Забарилом, ознайомились з роботою міських депутатів 7-го скликання і відвідали пленарне засідання Львівської міської ради.

А візит-відповідь львівських депутатів до Любліна для обміну досвідом та обговорення перспектив подальшої співпраці відбудетьсянаступного року.

«У нас є добрий досвід спілкування з Львівською міською радою, напрацьовані контакти. Тож цього разу ми приїхали познайомитись з секретарем ради Анатолієм Забарилом і новим депутатським складом. Позаяк Люблін має хороші зв’язки з Львовом не тільки урядові, а й культурні, бізнесові, багато студентів навчається в Польщі. Я завжди кажу, що моє серце разом з Україною.  Поляки є вашими надійними друзями, які підтримують українців, і хочуть, щоб в Україні якнайшвидше запанував мир і спокій », – розповів Пйотр Ковальчик.

Зазначимо, угоду про співпрацю між містами Львів та Люблін підписано 15 січня 2004 року.

Основні сфери співпраці: посилення діалогу та розвиток місцевого самоврядування; культура, туризм та спорт; економічна співпраця; житлово-комунальне господарство та інфраструктура; освіта, наука і соціальний захист; розвиток громадянського суспільства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.