Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівелектротранс

П'ятниця, 18 грудня 2015, 18:08

На Миколая трамвай №6 курсуватиме до вокзалу

Львівелектротранс

19 та 20 грудня трамвай №6 у Львові курсуватиме за звичним маршрутом.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», 19 та 20 грудня трамвай №6 курсуватиме за звичним маршрутом: «Аквапарк» – вул.кн.Ольги – вул.Сахарова – вул.Вітовського – вул.І.Франка – вул.Підвальна – вул.Городоцька – Залізничний вокзал та у зворотному напрямку.

Зазначимо, у зв’язку з аварійно-відновлювальними роботами, які проводить ЛМКП «Львівводоканал» на вул.Городоцькій, 123, з понеділка і до 24 грудня трамвай №6 курсуватиме зі змінами:

– з 6.30 год до 9.00 год. та з 16.00 год. до 23.00 год. у своєму напрямку: «Аквапарк» – вул.кн.Ольги – вул.Сахарова – вул.Вітовського – вул.І.Франка – вул.Підвальна – вул.Городоцька – Залізничний вокзал та у зворотному напрямку.               

– з 9.00 год до 16.00 год. – у зміненому напрямку: «Аквапарк» – вул.кн.Ольги – вул.Сахарова – вул.Вітовського – вул.І.Франка – вул.Підвальна – вул. Городоцька – церква св. Анни та у зворотному напрямку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.