Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Понеділок, 21 грудня 2015, 13:52

Порошенко звільнив голів Перимишлянської та Мостиської РДА

Петро Порошенко

Петро Порошенко звільнив Романа Андрусишина та Михайла Мартина з посад очільників Перимишлянської та Мостиської РДА.  

Про це йдеться у розпорядженнях Президента України №799/2015-рп та №798/2015-рп від 18 грудня 2015 року.

"Звільнити Андрусишина Романа Богдановича від тимчасового виконання обов'язків голови Перемишлянської районної державної адміністрації Львівської області, звільнити Мартина Михайла Михайловича з посади голови Мостиської районної державної адміністрації Львівської області", – йдеться у розпорядженнях.

Зазначимо, Роман Андрусишин з 26 жовтня 2014 року тимчасово виконував обов’язки голови Перемишлянської районної державної адміністрації. До цього він був заступником голови Перемишлянської районної ради. На момент обрання заступником був членом політичної партії "Наша Україна".

Михайло Мартин був призначений головою Мостиської РДА 6 квітня 2014 року. Михайло Мартин був депутатом Мостиської райради від ВО "Свободиа", до свого призначення головою РДА перебував на посаді директора фермерського господарства.

Нагадаємо, Петро Порошенко також звільнив голова Самбірської РДА Олега Домчака.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.