Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

Понеділок, 21 грудня 2015, 15:35

На вихідних у Львові виникли дві пожежі: ніхто не постраждав

пожежа

Протягом минулої доби рятувальники Львівщини ліквідували три пожежі: дві у Львові та одна у Дрогобицькому районі.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області на своїй сторінці у Фейбуці.

Зокрема, 20 грудня о 12:25 год до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у Львові на вул. Малоголосківська, 8д в дерев’яному дачному будинку. На момент прибуття вогнеборців будинок був охоплений вогнем. Вогонь повністю знищив будівлю.

Також о 16:59 год 20 грудня надійшло ще одне повідомлення про пожежу у Львові на вул. Наукова, 112 на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Пожежа сталася в квартирі. Через задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання.

Вогнем було знищено речі домашнього вжитку на площі 0,5 кв.м, а до ліквідації займання залучались 2 одиниці спецтехніки та 10 чоловік особового складу ДПРЧ-4 м. Львова.

Цього ж дня о 10:01 год до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в селі Підбуж Дрогобицького району в одноповерховому дерев’яному житловому будинку. Вогнем було знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м.

Загиблих та травмованих внаслідок пожеж, які виникли минулої доби на Львівщині немає.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.