Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

електропостачання

Львівобленерго

Понеділок, 21 грудня 2015, 15:52

Крим знову може залишитися без світла

електропостачання

Порошенко заявив, що рішення по енергопостачанню Криму буде прийняте з урахуванням національних інтересів України.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як зазначив сьогодні, 21 грудня, під час введення в дію ЛЕП "Рівненська АЕС-Підстанція "Київська" президент України Петро Порошенко, Рада національної безпеки і оборони України прийме рішення щодо енергопостачання Криму з урахуванням питань національної безпеки.

"Воно має бути винесене на засіданні РНБО і без відповідного рішення РНБО, після першого січня включення цих поставок можливе лише за відповідним рішенням і з урахуванням всіх обставин: не лише енергетичних, не лише торгівельних, але і питання безпеки. І після аналізу рішення, буде прийняте остаточне, з урахуванням національних інтересів України", – заявив Петро Порошенко.

Нагадаємо, 16 грудня уряд повністю заборонив постачання товарів та послуг до анексованого Криму, наразі на півострів від України надходять лише електропостачання та гуманітарна допомога.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.