Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Понеділок, 21 грудня 2015, 18:01

У Львові затримали викрадача 18 котушок до ліфтів

львівська поліція

Правоохоронці викрили зловмисника, причетного до викрадення 18 ліфтових котушок у місті.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, 18 грудня, у Залізничний відділ поліції з заявою про крадіжку ліфтової котушки звернувся працівник одного з львівських комунальних підприємств, який повідомив, що у одному з будинків на вулиці Виговського у Львові зловмисник, зірвавши замок, проник у ліфтове приміщення та викрав звідти ліфтову котушку.

Як наслідок – мешканці під’їзду були позбавлені можливості користуватись ліфтом.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група і вже за три години після звернення працівники Залізничного відділу поліції викрили зловмисника. Ним виявився 27-річний львів’янин. Чоловік зізнався у скоєному, також поліцейські вилучили у нього речові докази – викрадені ліфтові котушки, яких він ще не встиг позбутися», – зазначив начальник Залізничного відділу поліції підполковник поліції Павло Гарасим.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Як встановили працівники Залізничного відділу поліції, чоловік може бути причетним до скоєння вісімнадцяти подібних злочинів. наразі проводяться слідчі дії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.