Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

теракти у Франції

tsn.ua

Вівторок, 22 грудня 2015, 10:12

У Бельгії затримали причетних до вибуху у Парижі

теракти у Франції

Бельгійська поліція затримала двох осіб, які підозрюються в участі у терактах в столиці Франції.

Про це повідомляє Euronews.

Відтак, поліція здійснила рейд на низку помешкань у Брюсселі, затримавши двох осіб у рамках розслідування, пов‘язаного з нападами минулого місяця у Парижі, внаслідок яких було вбито 130 осіб.

Двоє затриманих у наразі перебувають у брюссельській дільниці Дансерт та невдовзі постануть перед слідчими, щоб встановити, чи їх варто утримувати і далі під вартою у справі, пов‘язаній з пошуком осіб, причетних до нападів у столиці Франції.

Тим часом головний підозрюваний у плануванні і здійсненні нападів у Парижі, громадянин Бельгії Салах Абдеслам і надалі переховується від поліції.

Зазначимо, ще у листопаді, бельгійська поліція здійснила масові обшуки та арешти у брюссельському районі Моленбек, заселеному переважно мусульманськими імігрантами.

Нагадаємо, 13 листопада, приблизно о 21:30 год, у столиці Франції Парижі сталося практично одночасно шість терактів, внаслідок яких загинули понад 150 осіб, близько 200 отримали поранення, 80 з яких знаходяться в тяжкому стані.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.