Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пікет міськради

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 22 грудня 2015, 12:37

Львівську мерію окупували наметами

пікет міськради

Перед входом в будівлю Львівської міськради пікет: активісти розбили намети.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 22 грудня, біля Львіської міської ради зібралась група пікетувальників, активісти із різних громадських організацій та звичайні мешканці міста, які встановили намети.

Основними питаннями, які піднімають протестувальники, є корупція, недостатня кількість дитячих майданчиків у місті та їх неналежний санітарний стан, створення консультативно-дорадчої ради при міському голові та департаментах міськради.

Як поінформували в організаційному управлінні міськради, заявка про проведення пікету до Львівської міської ради не надходила, а за словами більшості пікетувальників, вони не представляють ніяких організацій та таким чином нагадують владі про її обов'язки перед виборцями.

«Яка загальна мета встановлення цих палаток, приходу людей – нам не відомо», – зазначив заступни міського голови з розвитку Андрій Москаленко.

нагадаємо, на сесії міськради 17 грудня Андрія Москаленка обрали заступником міського голови Львова Андрія Садового.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.