Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Вівторок, 22 грудня 2015, 17:59

Синютка обрав керівників трьох РДА Львівщини

Олег Синютка

Олег Синютка подав пропозиції щодо претендентів у керівники Бродівського, Мостиського та Сокальського районів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, сьогодні, 22 грудня, голова Львівської ОДА Олег Синютка, враховуючи думку конкурсної комісії, обрав та подасть для погодження президенту Петру Порошенку керівників на посади Бродівської РДА Ореста Цигилика, Мостиської РДА – Степана Буняка та Сокальської РДА – Олега Пелиха.

Зазначимо, Орест Цигилик – заступник голови Бродівської РДА, завершив Дрогобицький педагогічний інститут за спеціальністю "вчитель математики і фізики", магістр державного управління.

Степан Буняк – мобілізований, командир 2-ої мотопіхотної роти 3-го окремого мотопіхотного батальйону 24-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України з 1 вересня 2014 року, завершив Львівський політехнічний інститут за спеціальністю "інженер-системотехнік".

Олег Пелих – у 2015 році працював на посаді заступника Соснівського міського голови, завершив НУ "Львівська політехніка" за кваліфікацією "магістр з управління навчальним закладом". 

Нагадаємо, що у відкритому конкурсі на посади голів чотирьох райдержадміністрацій взяли участь 26 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.