Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівприлад

wikimapia.org

Середа, 23 грудня 2015, 13:15

На території заводу Львівприлад у Львові збудують офісний центр

Львівприлад

На розі вулиць Стрийської та Сахарова планують збудувати сучасний офісний центр та житловий комплекс.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Відтак, на території колишнього заводу «Львівприлад», між вул. Стрийська та академіка А. Сахарова, передбачено спорудити сучасний офісний центр, багатоквартирну житлову забудову, заклади торгівлі, дитячий дошкільний заклад, дитячі майданчики.

«Житла у Львові зараз будується багато, а от місць для прикладення праці не створюється. Тому вдале розташування цієї території біля магістральної вулиці і недалеко від центру є сприятливим для офісного центру. Передбачається, що це буде дуже якісний офісний центр, який відповідатиме всім найсучаснішим вимогам щодо комфорту, технічного забезпечення та екологічним нормам. Ми передбачаємо, що основними клієнтами будуть ІТ-компанії, а також крупні іноземні фірми, які розглядають Львів як перспективне місто для інвестицій», – зазначив головний архітектор проекту Юрій Столяров.

За його словами, громадський комплекс передбачено забезпечити підземними автостоянками та відкритими автостоянками, зокрема, багаторівневого паркінгу на 500 місць, який буде обслуговувати мешканців багатоквартирного житлового кварталу та працівників офісного центру. 

Зазначимо, територія заводу «Львівприлад» складає 8,5 га, а до 18 січня 2016 року триватиме громадське слухання щодо розроблення детального плану території.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.