Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Богдан Чечотка

Середа, 23 грудня 2015, 13:55

За невиплату зарплати Чечотка отримає догану від Синютки

Богдан Чечотка

За несвоєчасну виплату заробітної плати медичним працівникам головний лікар Львівщини Богдан Чечотка отримає догану.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Богдан Чечотка отримає догану за несвоєчасну виплату індексації заробітних плат працівникам медичних закладів області.

Зазначимо, голова Львівської ОДА Олег Синютка 11 грудня зустрівся із працівниками Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні, які вимагали виплати індексації зарплат, та пообіцяв їм, що до 18 грудня медперсонал закладів охорони здоров'я області отримає кошти за жовтень, листопад та грудень 2015 року, проте кошти надійшли лише 22 грудня.

"Ми повинні завжди дотримуватись слова, яке дали людям. Якщо пообіцяли, то повинні виконати. В інакшому випадку у громадян не буде довіри до влади", – наголосив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Нагадаємо, Богдана Чечотку призначили директором департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА у 2014 році. За минулий рік він заробив 85 тис. грн, а у 2012 році Чечотка став співвласником ТОВ "Авто Спа Україна", яке зареєстроване у Миколаєві. Його внесок до статутного фонду становить майже 800 тис. грн.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.