Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський кооперативний коледж економіки і права

ccej.lviv.ua

Четвер, 24 грудня 2015, 14:35

Львівський кооперативний коледж та релігійні громади звільнили від орендної плати

Львівський кооперативний коледж економіки і права

Львівська міськрада звільнила від плати за землю коледж, релігійні організації та приватне підприємство.

Сьогодні, 24 грудня, депутати Львівської міськради звільнили у 2016 році від сплати орендної плати за землю релігійні громади, благодійні організації, навчальні заклади та підприємства.   

Це рішення підтримали 58 львівських обранців.

Серед організацій, які звільняються від сплати орендної плати за кристування земельними ділянками, є вісім релігійних організацій, одне приватне підприємство та одна благодійна установа.

Відтак, звільнили від орендної плати такі установи та організації:

1. Релігійна громада церкви Святого Духа Української греко-католицької Церкви – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. М. Коперника, 36.

2. Згромадження (монастир) Чину Оріоністів Української греко-католицької Церкви – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. А. Лінкольна.

3. Українська греко-католицька Церква парафії Зіслання Святого Духа – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. Зеленій, 106.

4. Місія "Центр студентського капеланства" Української греко-католицької Церкви – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на розі  вул. Конотопської – вул. Природної.

5. Релігійна громада Української православної Церкви Київського Патріархату парафії Вознесіння Господнього Залізничного району м. Львова – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. Любінській.

6. Релігійна громада Римсько-католицької Церкви – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. Освицькій, 4.

7. Храм св. Володимира і Ольги Української греко-католицької Церкви – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. В. Симоненка, 5-а.

8. Благодійна установа "Навчально-реабілітаційний центр "Джерело" – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на просп. Червоної Калини, 86-а.

9. Приватне підприємство "Грааль ДЛД-122 – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. Стрийській, 119.

10. Вищий навчальний заклад "Львівський кооперативний коледж економіки і права" – від сплати орендної плати за користування земельними ділянками на вул. Клепарівській, 11, вул. Золотій, 6 та вул. Золотій, 10.

Також львівські обранці звільнили від орендної плати Церкву святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, її настоятель, отець Андрій Корчагін, став капеланом Львівської бласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.