Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 24 грудня 2015, 17:37

Львівські активісти пікетують міграційну службу

Львів

Львівські активісти влаштували пікет перед міграційною службою з вимогою не звільняти прес-секретаря Світлану Хитрову.

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці координатор "Економічного бойкотного руху" Олег Радик.

Сьогодні, 24 грудня, активісти Варти 1, "Економічного бойкотного руху" влаштували пікет перед будівлею Львівської міграційної служби з вимогою пояснити рішення щодо звільнення з роботи прес-секретаря служби Світлани Хитрової.

За словами Радика, Володимир Бабунич, який наразі є  в.о. начальника Державної міграційної служби у Львівській області, та не хотів відповідати на запитання та назвав пікетувальників "провокаторами і кришувальниками".

Як зазначила помічник-консультант народного депутата України, ГО "Варта 700" та Патріот", одна із організаторів акції Наталія Шелестак на своїй сторінці у Фейсбуці, керівник міграційної служби не прагнув до діалогу.

Нагадаємо, у червні новим керівником Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області був призначений Володимир Бабунич. До цього Бабунич працював заступником начальника Головного управління – начальник управління з питань громадянства, реєстрації та роботи з громадянами з тимчасово окупованої території України ГУ ДМС України у Львівській області, т.в.о. начальника ГУ ДМС України у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.