Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

П'ятниця, 25 грудня 2015, 16:40

У 2016 році за 300 млн грн ремонтуватимуть дорогу Броди-Радехів-Червоноград

ремонт доріг

Наступного року заплановано відремонтувати п'ять доріг за кошти обласного бюджету та від перевиконання митних платежів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, у 2016 році у бюджет Львівщини надійде близько мільярда гривень від перевиконання митних платежів, а також буде виділено 300 мільйонів гривень на ремонт доріг.

За ці кошти відремонтують п'ять автомобільних доріг.

"Наступного року завдяки цим надходженням ми завершимо ремонт доріг Львів-Радехів-Луцьк, а також Бориня-Мохнате. Крім того, плануємо зробити дорогу від перевалу через Турку до Самбора, відремонтувати автошлях Броди-Радехів-Червоноград та відтинок від села Куровичі до Перемишлян", – зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Зазначимо, на Львівщині триває експеримент з ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення за кошти Львівської митниці. Відповідно до нього території, на яких діє пілотний проект, відтепер зможуть самостійно визначати перелік доріг, що ремонтуватимуться за кошти від перевиконання митних платежів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.