Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Понеділок, 28 грудня 2015, 13:46

Порошенко затвердив символіку міністерств інформаційної та аграрної політики

Петро Порошенко

Порошенко затвердив символіку Міністерства інформаційної політики і Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Про це йдеться в указах Президента України №724/2015 та №725/2015 від 25 грудня 2015 року.

Відтак, емблемою Міністерства інформаційної політики України є синій рівносторонній розширений хрест, на центр якого накладено синій круг із золотим Знаком Княжої Держави Володимира Великого. З-під круга між сторонами хреста виходять кабелі синього кольору із роз’ємами золотого кольору. 

Діаметр круга становить 2/5 висоти хреста. Круг має внутрішню золоту облямівку, а сторони хреста – зовнішню.

Прапор Міністерства інформаційної політики України являє собою прямокутне блакитне полотнище зі співвідношенням ширини до довжини 2:3. На лицьовій стороні у верхній лівій чверті прапора розміщено зображення двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів, а в центрі вільного поля – емблему Міністерства інформаційної політики України. Зображення емблеми завширшки становить 1/2 ширини полотнища.

Емблема Міністерства аграрної політики та продовольства України становить собою зелений круг, на якому зображено срібну шестерню, на яку накладено золотий сніп пшениці, поверх якого зображення малого Державного Герба України. Круг вміщено у золотий картуш з вісьмома волютами.

Прапор являє собою прямокутне полотнище зеленого кольору зі співвідношенням ширини до довжини 2:3. На лицьовій стороні у верхній лівій чверті полотнища розміщено зображення двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів, а в центрі вільного краю полотнища розміщено зображення емблеми Міністерства аграрної політики та продовольства України без картуша. Зображення емблеми завширшки становить 1/4 довжини полотнища.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.