Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дмитро Загарія

Понеділок, 28 грудня 2015, 16:53

На Львівщині за водіння у нетверезому стані звільнили 18 поліцейських

Дмитро Загарія

З початку року за кермування напідпитку було звільнено з роботи 18 правоохоронців.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив сьогодні, 28 грудня, в.о. начальника ГУ Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія цього року з органів внутрішніх справ звільнено 18 працівників за водіння у стані алкогольного сп’яніння.

"Частина звільнених працівників звернулася до суду. І, як це не прикро, суд виніс рішення на користь позивачів. Відповідно, більшість із них, повернулися на свої робочі місця", – наголосив Дмитро Загарія.

За його словами, випадки, коли судді поновлюють на роботі звільнених правоохоронців непоодинокі. Зокрема, згідно зі судовим рішенням отримали право повернутися на робочі місця звільнені правоохоронці, які, перебуваючи в АТО, зловживали алкоголем.

Загалом цього року з органів внутрішніх справ звільнено 1233 працівники: за віком – 94, за станом здоров’я – 227, за власним бажанням – 298, за скороченням штату – 492, за сімейними обставинами – 1, на підставі закону "Про очищення влади" – 14.

Не пройшли випробувального терміну 56 працівників. Окрім того, позбулися своїх посад 37 осіб за порушення дисципліни, 13 – за рішенням суду за вчинення кримінального правопорушення та один – за службову невідповідність.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.