Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

Понеділок, 28 грудня 2015, 17:35

Сім'ям загиблих учасників АТО виділили 9 млн грн на квартири

учасники АТО

Львівщина отримала 9,3 млн грн субвенції на будівництво житла для сімей загиблих учасників АТО та інвалідів війни.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 853/0/5-15 від 24 грудня 2015 року.

Відтак, з метою забезпечення своєчасного та ефективного використання коштів  субвенції з державного бюджету, Львівська облдержадміністрація виділили кошти на купівлю житла для учасників АТО.

«Збільшити на 2015 рік обсяг доходів загального фонду обласного бюджету Львівської області за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів I - II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов, на 9 384 000 гривень», – йдеться у розпорядженні.

Наразі кошти передані управлінню архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів ОДА, а контроль за їх виконанням покладений на заступника голови Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.