Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

уряд

volynnews.com

Понеділок, 28 грудня 2015, 17:56

Посадовці Нацагентства з запобігання корупції визначаться у січні

уряд

Уряд оголосив про новий конкурс з відбору кандидатів на дві з п'яти вакантних посад членів Національного агентства з питань запобігання корупції.

Про це повідомляє Українська правда.

Відтак, стартує повторний конкурс з відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції, документи приймаються з 4 до 18 січня 2016 року.

Зазначимо, створення Національного агентства з питань запобігання корупції одним із необхідних дій для запровадження безвізового режиму з ЄС.

Зокрема Україна взяла на себе зобов’язання завершити запуск антикорупційних органів, необхідних для скасування віз, в тому числі і  Національного агентства з питань запобігання корупції.

Нагадаємо, 13 грудня конкурсна комісія призначила трьох з п’яти співкерівників антикорупційного агентства. А посол ЄС в Україні Ян Томбінський також наголошував, що Україна затягнула процес створення Нацагентства із запобігання корупції.

18 грудня Єврокомісія схвалила звіт щодо безвізового режиму для України: обговорення розпочнеться у січні 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.