Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

заробітна плата

1news.zp.ua

Вівторок, 29 грудня 2015, 14:00

Львів'янам заборгували понад 18 млн грн

заробітна плата

Заборгованість із заробітної плати у місті становить 18 млн грн – найбільше заборгували науковцям та будівельникам.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Відтак, станом на 1 грудня цього року у Львові заборгованість із виплати заробітної плати становила 18 347,7 тис грн. З них активні підприємства заборгували 10,4 млн грн, неактивні підприємства – 4,1 млн грн, а підприємства-банкрути – 3,8 млн грн.

Зазначимо, порівняно із 2014 роком, заборгованість із зарплати активних підприємств зменшилася з 13,4 млн грн, а у 2013 році вона становила 23,9 млн грн.

Найбільше заборгували львів'янам – 5714,6 тис грн – підприємства у сфері професійної, наукової та технічної діяльності.

Щодо темпів зростання заборгованості із заробітної плати у місті, то станом на 1 листопада цього року заборгованість становила 96,4%.

Нагадаємо, заборгованість із зарплати на Львівщині станом на 1 листопада становила 76,2 млн грн, порівняно з жовтнем, заборгованість зменшилася на 4,5 млн грн.

Згідно із даними департаменту економічного розвитку торгівлі та промисловості Львівської ОДА щодо оцінки рейтингових позицій районів та міст Львівської області, станом на 1 листопада, Львів на шостому місті серед міст області щодо заборговасті із зарплати

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.