Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Парасюк

Вівторок, 29 грудня 2015, 17:12

Прізвище Парасюка фінансувалося баксами у Корбана

Володимир Парасюк

У квартирі Геннадія Корбана було знайдено чорну бухгалтерію з фінансуванням деяких депутатів Верховної Ради.

Про це повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України.

Сьогодні, 29 грудня, під час брифінгу у Генпрокуратурі щодо розслідування у справі колишнього заступника голови Дніпропетровської ОДА Геннадія Корбана, зазначили, було проведено ряд обшуків в результаті яких виявили його чорнову бухгалтерію.

За словами слідчого в особливо важливих справах Головного слідчого управління Генеральної прокуратури Миколи Макєєва, було знайдено документи, які вказують на фінансування народних депутатів, зокрема членів партії "Укроп", із зазначенням прізвищ Бориса Філатова, Володимира Парасюка та інших.

"Під час обшуків у будинку Геннадія Корбана було вилучено його чорнову бухгалтерію. Зокрема, були вилучені документи, які стосуються отримання грошових коштів деякими депутатами України. Вказано, що це зарплата нардепів Укроп Україна, але що це за нардепи наразі невідомо, бо прізвищ немає. Також часто у документах фігурує прізвище Філатов і Парасюк", – наголосив Микола Макєєв.

Записи свідчать про виплату депутатам "тіньової" заробітної плати та фінансування інших витрат, зокрема проживання в готелях, транспортні витрати, відрядження тощо.

А отримані кошти депутати "відпрацьовували" надаючи певні послуги, зчиняли бійки в судах, а також виступали в ЗМІ, поливаючи брудом опонентів своїх "роботодавців" на замовлення. 

Зазначимо, у документі вказано, що Парасюк отримав 16 вересня 100 тисяч доларів.

Нагадаємо, 28 грудня 2015 року Дніпровський районний суд Києва вирішив затримати під вартою Геннадія Корбана.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.