Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

Вівторок, 29 грудня 2015, 16:46

Маршрутки №5а та №12 у Львові курсуватимуть за новим маршрутом

маршрутки

Виконком Львівської міської ради вніс зміни у маршрути руху міських автобусів №5а та №12.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 29 грудня, виконавчий комітет Львівської міськради вніс зміни у маршрути руху міських автобусів №5а та №12.

Як зазначив начальник управління транспорту та зв’язку міськради Віктор Щир, автобуси №5 їздитимуть до Лікарні швидкої допомоги, а у Винники – за зміненим маршрутом.

«Кінцеву зупинку залишили на вул. Кільцевій, далі автобуси поїдуть на вул. Івасюка до госпіталю, і через Лисиничі, виїжджатимуть на вул. Личаківську. Зараз автобуси маршруту №5а курсують по вул. Галицькій і прямо на вул. Личаківську. На маршруті №5а також заплановано вдвічі збільшити кількість автобусів», – зазначив Віктор Щир.

За його сорвами, ці зміни запропонував міський голова Винник Володимир Квурт, а управління транспорту та зв'язку і комунальне підприємство ці пропозиції підтримало.

Щодо міських автобусів №12, то вони курсуватимуть по пр. Чорновола – вул. Липинського на вул. Миколайчука до Лікарні швидкої допомоги. Таким чином, ми хочемо зменшити час на дорогу для мешканців Рясне до Лікарні швидкої допомоги. Відповідні звернення від мешканців цього житлового масиву надходили неодноразово», – наголосив Віктор Щир.

За зміненими маршрутами автобуси курсуватимуть у наступному році.

№ 5А курсуватимуть:  м. Винники (вул. Кільцева) – м. Винники (вул. Галицька) – м. Винники (вул. Івасюка) – вул. Тракт Глинянський – вул. Личаківська – пл. Митна – вул. Підвальна – пл. Данила Галицького – вул. І. Гонти – пл. Князя Ярослава Осмомисла – пл. Різні – просп. В. Чорновола – вул. Гетьмана І. Мазепи – вул. І. Миколайчука (міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги) – вул. Гетьмана І. Мазепи – просп. В. Чорновола – просп. Свободи – пл. А. Міцкевича – пл. Галицька – пл. Митна – вул. Личаківська – вул. Тракт Глинянський – м. Винники (вул. Івасюка) – м. Винники (вул. Галицька) – м. Винники (вул. Кільцева).

№12 курсуватимуть: вул. І. Величковського (Рясне-2) – вул. Т. Шевченка – вул. Городоцька – просп. В. Чорновола – вул. В. Липинського – вул. Б. Хмельницького – вул. Б. Грінченка – вул. Гетьмана І. Мазепи – вул. І. Миколайчука – вул. В. Щурата – вул. І. Миколайчука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.