Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

нічні маршрутки

lviv.vgorode.ua

Середа, 30 грудня 2015, 09:40

У 2016 році нічні маршрутки не скасують

нічні маршрутки

Сім нічних маршрутів, якеі запровадили цього року, працюватимуть у Львові і в наступному році.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Віктор Щир, нічний громадський транспорт працюватиме у Львові і в наступному році.

«Нічні автобуси у місті працюватимуть. Залишається тих же 7 нічних маршрутів, ми нічого не змінюємо. Також ми готуємо проект рішення виконавчого комітету про затвердження цих нічних маршрутів, а далі оголошуватимемо конкурс на їх обслуговування. До рішення конкурсного комітету наказом директора департаменту житлового господарства та інфраструктури функції обслуговувати нічні маршрути ми надамо нашому комунальному підприємству», – зазначив Віктор Щир.

Нагадаємо, нічні маршрути у тестовому режимі у Львові запровадили з 1 липня. Вартість проїзду складає 8 грн за одну поїздку, а посвідчення на безоплатний проїзд пільговим категорія пасажирів у нічному транспорті не діють.

Наразі працюють 7 маршрутів, які з’єднують центральну частину міста та залізничний вокзал зі спальними районами.

Найпопулярніший маршрут – №4Н, який сполучає залізничний з проспекту Червоної Калини. Щоденно автобуси обслуговують в середньому 300-350 пасажирів. За 5 місяців роботи нічними автобусами скористалось близько 45 тис.осіб. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.