Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція Англії

bbc.com

Середа, 30 грудня 2015, 10:52

У Лондоні попередили здійснення теракту

поліція Англії

Англійська поліція заарештувала підозрюваних у плануванні теракту у Лондоні.

Про це повідомляє Euronews.

Відтак, британську подружню пару азійського походження  було визнано винними у плануванні і підготовці терористичних нападів у Лондоні.

Поліція і служби безпеки вийшли на подружжя через соцмережі, вони запитували у соціальних мережах, які цілі британської столиці варто обрати для нападу.

При обшуку у будинку, де мешкало подружжя, було знайдено зброю та знаряддя для виробництва вибухівки.

Тим часом перед Новим Роком на лондонських вулицях спостерігатиметься підвищена присутність озброєної поліції у зв‘язку з оголошенням серйозного рівня здійснення заходів безпеки у побоюванні можливих нападів ісламських бойовиків.

Зазначимо, арешти терористів відбулися 27 та 28 грудня й в кількох бельгійських містах, а 24 грудня в Брюсселі затримали і заарештували дев'ятого підозрюваного в рамках розслідування терактів в Парижі.

Нагадаємо, 13 листопада, у столиці Франції Парижі сталося практично одночасно шість терактів, внаслідок яких загинули понад 150 осіб.

Через загрозу терактів Брюссель майже тиждень перебував умовах найвищого, четвертого рівня терористичної загрози: у місті були закриті метро, усі навчальні заклади, великі торговельні та розважальні центри, музеї.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.