Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Яніка Мерило

radiosvoboda.org

Середа, 30 грудня 2015, 11:04

Садовий призначив Яніку Мерило директором з інновацій

Яніка Мерило

Радник міського голови Львова Яніка Мерило стала директором з інновацій.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Міський голова Львова Андрій Садовий призначив Яніку Мерило, яка досі була радником міського голови Львова на посаду директора з інновацій Львівської міської ради.

Основними завданнями Яніки Мерило на посаді директора з інновацій будуть: ефективне управління існуючими ІТ-рішеннями (аудит і введення, відповідно до кращих можливих практик), впровадження інноваційних рішень для вирішення існуючих завдань і проблем, створення більш ефективного та відкритого спілкування влади і громади, бізнесу (електронний уряд і послуги), створення та імплементація рішень Smart City, створення екосистеми інновацій і розвиток інноваційного підприємництва та інвестицій.

«Цього року Львів зробив значний поступ у розвитку та запровадженні різних інноваційних рішень та електронних послуг. Цього результату ми б не досягли без досвіду та активної праці Яніки Мерило. Переконаний, що на посаді директора з інновацій Яніка реалізує ще чимало корисних і так необхідних для мешканців міста, для бізнес-середовища, для інвесторів проектів», – зазначив Андрій Садовий.

Як наголосила Яніка Мерило, її мета – з допомогою інновацій зробити місто для мешканців ще більш комфортним, затишним і відкритим, починаючи з рішень електронного транспорту та медицини до електронних послуг та екосистеми для народження інновації.

Нагадаємо, Яніка Мерило – колишній радник міністра економічного розвитку і торгівлі України Айвараса Абромавичуса, вона стала позаштатним радником міського голови Львова з питань новітніх технологій у червні цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.