Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська залізниця

Середа, 30 грудня 2015, 12:34

Львівська залізниця може повністю скасувати поїзди на свята

Львівська залізниця

Через масове перевезення ялинок у поїздах та пожежну небезпеку, залізниця може скасувати усі приміські поїзди на період новорічних свят. 

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Як зазначили у Львівській залізниці, через конфліктні ситуації, які виникають у зв’язку з масовим перевезенням ялинок у поїздах, адміністрація змушена терміново розглядати можливість відміни поїздів, щоб забезпечити поїзди від руйнування, а пасажирів – від можливих наслідків порушення пожежної безпеки.

Зазначимо, 29 грудня на Львівській залізниці пасажири заблокували рух приміського поїзда №6028 сполученням Сянки-Львів поблизу Хишевичів з вимогою повикидати з вагонів ялинки, через які вони не могли сісти у поїзд. Відтак, графік руху поїзда було порушено на годину.

«Такі випадки відбуваються і в інших приміських поїздах. Залізничники звернулися до правоохоронців, однак, спинити масові безлади з перевезенням ялинок наразі не можуть. Саме тому єдиним виходом залізничники бачать відмінити ті приміські поїзди, де фіксують такі ситуації», – зазначили у Львівській залізниці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.