Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ПАТ "Європейський Дім"

visittoukraine.com

Середа, 30 грудня 2015, 13:19

Готелю Леополіс продали приміщення на вулиці Шевській

ПАТ "Європейський Дім"

Депутати Львівської міськради проголосували за питання про передачу нерухомості на вул. Шевській на користь готелю "Леополіс".

Сьогодні, 30 грудня, на сесії Львівської міськради депутати підтримали рішення "Про внесення змін до ухвал міської ради від 20.07.2011 № 737 "Про реалізацію вимог ухвали міської ради від 24.06.2010 № 3630 "Про затвердження міської цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу у м. Львові" (зі змінами).

За це рішення проголосували 42 львівських обранців.

Зокрема, розглянувши звернення приватного акціонерного товариства "Європейський Дім" у зв’язку із завершенням реставрації та реконструкції будинків № 14, 14-а, 16 на вул. Шевській у Львові, товариству вирішили віддати ці приміщення.

Зокрема, депутати вирішили зарахувати "Європейському Дому" вартість невідокремлювальних поліпшень об’єкта оренди в сумі 27,4 млн грн здійснених у процесі ліквідації аварійного стану, реставрації та реконструкції будинків № 14, 14-а, 16 на вул. Шевській у Львові під II чергу готельного комплексу, при приватизації об’єкта способом викупу.

Зазначимо, ПАТ "Європейський Дім" – власники готелю "Леополіс".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.