Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Середа, 30 грудня 2015, 14:38

19 львівських товаровиробників у 2016 році отримали пільги на оренду землі

Львівська міськрада

Депутати продовжили на рік дію програми сприяння товаровиробникам у Львові.

Сьогодні, 30 грудня, на сесії Львівської міської ради, депутати внесли зміни до програми розвитку львівських товаровиробників на 2015 рік.

За це рішення проголосували 53 львівських обранців.

Відтак, дію програми продовжать і на наступний, 2016, рік. Окрім цього, передбачається надання права на коригування орендної плати за землю, яка використовується для виробничо-технологічних потреб львівських промислових підприємств, із застосуванням понижуючого коефіцієнта. Наразі йдеться про 19 установ.

«Відповідним проектом ухвали ми допомагаємо львівським виробникам – найбільшим промисловим підприємствам, які мають в оренді земельні ділянки, – підтримати їхню діяльність, оскільки орендна плата є непомірно високою, що адже і земельні ділянки є дуже великими», – відзначила керівник департаменту економічної політики Львівської міськради Ірина Кулинич.

За її словами, йдеться винятково про ті підприємства, які потребують велику територію для виробничо-технологічного циклу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.