Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

експорт

ДФС

Четвер, 31 грудня 2015, 10:08

На Львівщині викрили експорт деревини

експорт

У «Рава-Руській» митники викрили оборудку з експортом лісоматеріалів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС України у Львівській області.

У пункт пропуску «Рава-Руська» в напрямку «виїзд з України» прибула вантажівка однієї з фірм  Рівненської області.

Згідно з поданими до митного контролю документами водій перевозив «заготовка тарна з вільхи для виготовлення євро піддонів, вільха розмір в мм.: 15-76-1200-25.40 м³,  26 місць, вага (брутто) 22500 кг» до Нідерландів.

На підставі попередньої інформації від правоохоронців  митники оглянули вантажівку та встановили, що у вантажному відсіку автомобіля окрім заявленого товару переміщуються заготовки тарної для виготовлення євро піддонів виготовлені з деревини, яка за кольором та структурою дерева відрізняється від вільхи, зокрема, у вантажівка перевозила заготовки двох порід вільхи та сосни.

Як зазначили у ДФС, директор підприємства вчинив дії спрямовані на переміщення товару з приховуванням від митного контролю шляхом надання одним товарам вигляду інших, або з поданням митному органу як підстави для переміщення товарів підроблених документів чи документів, одержаних незаконним шляхом, або таких, що містять неправдиві відомості щодо найменування товарів, їх ваги (з урахуванням допустимих втрат за належних умов зберігання і транспортування) або кількості.

Наразі складено протокол про порушення митних правил. Товар, вартість якого буде встановлено додатково, вилучено.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.