Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

Четвер, 31 грудня 2015, 12:58

Бійці АТО з Львівщини отримали понад дві тисячі земельних ділянок

учасники АТО

Учасники АТО отримали на Львівщині 2200 земельних ділянок для житла та ведення господарства.

Про це повідомила прес-служба Держгеокадастру Львівщини.

Відтак, з початку запровадження ініціативи про забезпечення учасників АТО земельними ділянками у Львівській області військовослужбовці отримали у власність 2190 земельних ділянок.

Загальна площа земель становить 333 гектари, а самі ділянки призначені для будівництва, садівництва та ведення особистого селянського господарства.

Наразі у Держгеокадастрі області ухвалили 1780 рішень про надання бійцям АТО у власність земельних ділянок, загальною площею 240 гектар. Зокрема, їм відвели ділянки для садівництва (1701 земельна ділянка), особистого селянського господарства (65 земельних ділянок) та індивідуального дачного будівництва (14 земельних ділянок).

Ще 467 земельних ділянок в межах населених пунктів військовим надали за рішенням місцевих рад Львівської області. Ці землі військові використають переважно для будівництва житлових будинків.

Зазначимо, землевпорядна служба Львівщини надала учасникам АТО 3604  дозволів на розробку документації із землеустрою на землі загальною площею 794 гектари.

Зараз триває процес оформлення ділянок у власність.

Нагадаємо, як заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка на підсумковій прес-конференції, цього року учасникам АТО та їхнім сім'ям виділили 5 923 земельлних ділянок та 24 квартири на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.