Варіанти,  31 грудня 2015

10 відео 2015 року

Топова десятка відео (плюс бонус) 2015 року від Варіантів.

Епічна істерика колишнього правосекторівця Сергатюка та правосеторівки Живко, що запустила ланцюжок метаморфоз у струнких лавах Правого сектору, судів Правого сектору з Варіантами (а також суду Живко з Варіантами), який закінчився у цьому році тим, що Живко також стала колишньою правосекторівкою.

Березовий хрестик міського голови Львова Андрія Садового на хрестній ході стає символом того факту, що масштабам Садового ще уже далеко до нелегкої праці президентом України.

Анонімні місцеві (та не дуже) бабці вперше у колективній свідомості Львова нарікають Садового фашистом, і скільки ще подібних прозрінь нас очікує у прийдешніх роках.

Шедевральний демонтаж фестівських ванн та унітазів від невідомих українців, які ніколи не читали статей Тараса Прохаська.

Інфантильні забави богомзабутих свободівців на богомданій землі докефірного періоду, що остаточно поставив на їх репутації березовий хрестик.

Історичний момент у Жовкві, де ще можна було попередити майбутню клоунаду руками та ногами від нардепа Парасюка.

Тилові понти Арсенія Яценюка на Яворівському полігоні, що багато кому сподобалися в анфанс, але зовсім не сподобалися у профіль.

Перше в новітній історії Львова зіткнення недалеких хіпстерів з релігійними фанатиками, яке, як це завжди буває під час зустрічей ортодоксів з ретроградами, закінчується традиційним криком. Перший дзвіночок того, що хіпстери це лише нові старі.

Культура аж перла перлами у нетривалій творчості головного поліцая Зозулі, намагалися доганяти його своїми фліртами й деякі львівські журналістки.

Культовий Гербі Генкок нарешті показує усьому світу знаменні львівські бакси.

Піарний бонус від поліції Львова, що обіцяє обігнати навіть найвищі гори України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.