Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

заборгованість за ЖКП

zib.com.ua

Вівторок, 5 січня 2016, 13:26

На Львівщині заборгованість за комуналку зменшилася на 27%

заборгованість за ЖКП

У листопаді заборгованість населення області за комунальні послуги зменшилася на 27,8%, порівняно з жовтнем минулого року.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Відтак, на кінець листопада 2015 року заборгованість за житлово-комунальні послуги становила 398,2 млн.грн. і зменшилась, порівняно з відповідною датою попереднього місяця на 153,0 млн.грн. (на 27,8%) та з кінцем листопада 2014р. – на 65,9 млн.грн. (на 14,2%).

У загальній сумі заборгованості не враховані дані із заборгованості населення підприємствам–банкрутам. На кінець листопада 2015 р. таких підприємств нараховувалось 46. Загальна сума заборгованості населення області зазначеним підприємствам становила 6,8 млн.грн.

Загалом, упродовж січня–листопада 2015р. мешканцями області сплачено за житлово-комунальні послуги 2378,1 млн.грн. (102,6% нарахованих за цей період сум).

Найвищий рівень сплати спостерігався у Буському, Старосамбірському та Золочівському районах, найнижчий – у Сколівському районі та у місті Моршині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.