Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

П'ятниця, 8 січня 2016, 13:11

Синютка виділив землю дніпропетровському підприємству

Олег Синютка

Приватне підприємство з Дніпропетровська отримає землю у Яворівському районі.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 2/0/5-16 від 5 січня 2016 року.

Відтак, розглянувши клопотання ТзОВ «Топ-Колір» від 7 грудня минулого року, Синютка дозволив надати дозвіл на виділення землі підприємству, яке зареєствоване у Дніпропетровську, а основна його діяльність – оптова торгiвля папером, картоном, книгами, журналами та канцелярським приладдям.

«Надати ТзОВ «Топ-Колір» дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,6300 га, що знаходиться за межами населеного пункту на території Залузької сільської ради Яворівського району Львівської області, для обслуговування виробничих приміщень», – йдеться у розпорядженні.

Наразі підприємство має розробити та подати на затвердження обласній державній адміністрації проект землеустрою щодо відведення цієї земельної ділянки.

Контроль за виконанням розпорядження Синютка поклав на свого заступника Ірину Гримак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.