Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

Понеділок, 11 січня 2016, 12:03

Бійцям АТО з Львівщини придбали 79 квартир

учасники АТО

Минулого року для учасників АТО на Львівщині придбали 79 квартир.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської ОДА Володимир Лаврін, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2015 р. за кошти з державного бюджету обласною адміністрацією було закуплено 70 квартир.

Житло придбали для сімей загиблих учасників АТО, а також інвалідів I-II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у АТО та потребують поліпшення житлових умов.

За його словами, 70 квартир закуплено на загальну суму 43 млн грн.

Зокрема, у Львові придбали 16 квартир, у Дрогобичі – 5, у Трускавці – 2. По одному помешканню купили у Моршині, Самборі, Стрию та Червонограді.  За цією ж програмою придбали 16 квартир у Яворівському районі, 9 – у Старосамбірському районі, по 3 квартири купили у Самбірському, Дрогобицькому й Турківському районах. На  Сокальщині та Жидачівщині бійці АТО отримають по два помешкання, а також по одному у Городоцькому, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському та Сколівському районах.

Окрім цього, для забезпечення житлом учасників АТО, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок адміністрацією було забезпечено придбання ще 9 квартир на суму 6,5 млн грн.

Зокрема, житло закупили у Яворівському (3 квартири), Бродівському (1 квартира), Кам’янка-Бузькому (1 квартира) районах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.