Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

bug.org.ua

Понеділок, 11 січня 2016, 17:53

ДТП на Львівщині: одна людина загинула, четверо – у лікарні

ДТП

У Жидачівському районі вніслідок зіткнення легковика та КІА четверо пасажирів перебувають у важкому стані, а одна людина загинула.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 10 січня, о 12:40 год. у смт. Нові Стрілища Жидачівського району на автодорозі Львів-Бібрка-Рогатин зіткнулися легкове авто "Део Сенс" та позашляховик "КІА".

Внаслідок аварії п'ятеро осіб, з них двоє дитей, отримали травми різного ступеня важкості, а одна людина загинула, та були доставлені до медичних закладів Львівщини.

Пасажир авто "Део Сенс", мешканець Івано-Франківської області, від отриманих травм загинув у Ходорівській районній лікарні. Водій авто "Део Сенс", мешканка Львова, перебуває у реанімаційному відділенні Бібрської районної лікарні.

Пасажири авто "Део Сенс", 1999 та 2013 року народження перебувають у реанімаційному відділенну міської дитячої клінічної лікарні Львова. Стан –важкий.

Ще один пасажир цього авто, львів'янин, перебуває у стані середньої важкості у хірургічному відділенні 8 міської клінічної лікарні Львова.

Причини події наразі з’ясовуються та проводиться дослідча перевірка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.