Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ProZorro

kinoprosmotr.net

Середа, 13 січня 2016, 14:26

Львівська міська рада побавиться у Zorro

ProZorro

Львівська міська рада здійснюватиме закупівлі у системі ProZorro.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міськради погодив положення про здійснення закупівель виконавчими органами, комунальними закладами, установами і підприємствами мерії у системі електронних державних закупівель ProZorrо.

Відтак, усі закупівлі товарів і послуг структур мськради, які вони здійснюють за кошти міського бюджету та за кошти комунальних підприємств, за умови, що вартість закупівлі становить від 50 тис. до 200 тис. грн, зійснюватимуться через ProZorrо.

Наразі впродовж двох місяців структури мерії повинні надати інформацію у департамент економічної політики щодо закупівель, здійснених у системі електронних державних закупівель ProZorro, а також надавати таку інформацію щоквартально до 1 числа місяця, який настає за звітним періодом

Як відзначила керівник департаменту економічної політики Льівської міськради Ірина Кулинич, щодо цього положення зараз працює робоча група з числа експертів та представників ГО, яка пропрацьовує можливе внесення змін до прийнятого рішення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.