Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Середа, 13 січня 2016, 17:51

Синютка дав маленькому порошенківцю землю під під'їзну колію

Олег Синютка

Розпорядженням голови Львівської ОДА Олега Синютки надано дозвіл на розробку проекту землеустрою Сергію Ушаруку, який торік балотувався в депутати від "Блоку Петра Порошенка".

Про це йдеться в розпорядженні №883/0/5-15 від 31 грудня 2015, оприлюдненому на офіційному сайті ЛОДА. 

У документі йдеться, що Ушаруку Сергію Миколайовичу надано дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,82 га для будівництва під'їзної колії та рампи, розташованої за межами населеного пункту на території Залузької сільської ради Яворівського району.

Зазначимо, що у підпорядкуванні Залузької сільської ради села Залужжя, Бориси, Вахули, Ковалі, Цетуля, Новини, Старий Яр, Новий Яр.

Торік Сергій Ушарук балотувався від "Блоку Петра Порошенка" у депутати Львівської обласної ради по вісімдесят третьому виборчому округу (Яворівський район).

Влітку 2015 року Сергій Ушарук був членом УДАРу, про що йдеться на офіційному сайті львівської обласної організації партії.

Сергій Ушарук є директором ПП "Галичбудсервіс", а також фізичною особою-підприємцем.

 

У декларації про майно за 2014 рік він задекларував наявність автомобіля Volkswagen Golf та мотоцикла Suzuki GSX-R випущених в 2006 р. З нерухомого майна в нього в наявності земельна ділянка 0,15 га і квартира 110 м².

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.