Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Комунальна 1 міська клінічна лікарня ім. Князя Лева

likarnya.lviv.ua

Четвер, 14 січня 2016, 11:12

Котельню львівської лікарні намагалися підпалити

Комунальна 1 міська клінічна лікарня ім. Князя Лева

Невідома особа намагалася підпалити котельню Комунальної 1-ї міської клінічної лікарні ім. Князя Лева.

Про це повідомил прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 14 січня, на території Комунальної 1-ї міської клінічної лікарні ім. Князя Лева, що на вул. Ужгородська, 1, було виявлено проникнення невідомої особи в котельню, що обслуговує лікарню.

Зокрема, на даху та в приміщенні котельні працівники закладу виявили розлите паливо. На місце виїжджала слідчо-оперативна група, а керівництво лікарні скерувало відповідну заяву у правоохоронні органи.

За інформацією керівництва лікарні, сьогодні зранку, близько 06.15 год, оператор котельні Комунальної 1-ї міської клінічної лікарні ім. Князя Лева, роблячи обхід котельні, відчув запах бензину та шум на даху котельні, побачив людину, яка ходила по даху та після його зауваження одразу втекла.

Патрульні, які прибули на місце події, оглянули територію, але пошкоджень та невідомого не виявили. Знайшли пластикову каністру із залишками бензину біля котельні.

Наразі за цим фактом подано заяву у Галицький райвідділ поліції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.