Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

Четвер, 14 січня 2016, 12:19

У Львові створили центр для допомоги бійцям АТО

учасники АТО

Депутати підтримали створення у Львові Центру надання послуг учасникам бойових дій.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської міської ради.

Сьогодні, 14 грудня, львівські обранці проголосували за створення Центру надання послуг учасникам бойових дій.

Це рішення підтримали 48 депутатів міськради із 64.

Відтак, Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій запрацює з квітня цього року і знаходитиметься на вул. Пекарській, 41. А станом на сьогодні бійці АТО та їхні родини можуть отримати у Личаківській районній адміністрації.

Як зазначила депутат Львівської міської ради від Самопомочі Олена Пасевич, наразі триває стажування претендентів на роботу у Центрі, де працюватимуть лише учасники АТО та члени їх родин.

Зазначимо, у Центрі надаватимуть юридичну допомогу, сприятимуть в отриманні пільг та соціальних гарантій, займатимуться питаннями реабілітації, адаптації, працевлаштування, професійної підготовки, будь-яких інших питань соціального захисту учасників бойових дій.

Центр працюватиме як структурний підрозділ Львівської міської ради.

Нагадаємо, 24 грудня, на сесії Львівської міської ради було проголосовано за ухвалу про виділення приміщень для створення там Центру надання послуг учасникам бойових дій на вул. Пекарській, 41.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.