Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

бюджет Львова на 2016 рік

Четвер, 14 січня 2016, 13:31

У бюджет Львова-2016 внесли зміни

бюджет Львова на 2016 рік

Депутати міськради внесли зміни до бюджету Львова на 2016 рік: перерозподілили видатки на заклади освіти, які фінансуватимуться з міського бюджету.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської міської ради.

Сьогодні, 14 грудня, львівські обранці проголосували за внесення змін до бюджету Львова на 2016 рік.

Це рішення підтримали 50 депутатів міськради із 64.

Зокрема, було змінено доходи та видатки міського бюджету на 2016 рік, а також розподіл видатків, змінено джерела фінансування бюджету Львова, визначено міжбюджетні трансферти з міського бюджету, затверджено перелік об’єктів, видатки на які у 2016 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова, тощо.

Зазначимо, 13 січня зміни до бюджету прийняли на виконкомі Львівської міськради: основні коригування були пов’язані зі збільшенням суми доходів загального фонду бюджету, завдяки збільшенню ПДФО, а також єдиного та акцизного податків.

Також до бюджету надійшла низка субвенцій від держави. Відтак, 1,265 млрд грн скерують на програми соціального захисту, а 14,5 млн грн – в освітню сферу. Натомість, медичну субвенцію зменшать на 11,4 млн грн.

Нагадаємо, депутати Львівської міськради у грудні прийняли бюджет Львова на 2016 рік: збільшили видатки на соцзахист та оздоровлення дітей учасників АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.