Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

П'ятниця, 15 січня 2016, 17:51

104 родини загиблих учасників АТО із Львівщини отримали квартири

учасники АТО

Сім’ям загиблих учасників АТО із Львівщини закупили житло.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив сьогодні, 15 січня, директор департаменту соціального захисту Львівської ОДА Василь Мартиняк, у Львівській області 104 родини загиблих військовослужбовців та учасників АТО, які втратили функціональні можливості, забезпечили житлом. 

"З державного бюджету профінансовано закупівлю 79 квартир. Окрім того, ще 6 квартир придбали за кошти з резервного фонду державного бюджету, 12 – виділило Міністерство оборони у військовому містечку в Липниках, сімом родинам загиблих помешкання купили благодійники. Слід додати, що у місті Трускавці виділено земельну ділянку під будівництво багатоквартирного будинку для учасників АТО та сімей загиблих Героїв", – наголосив Василь Мартиняк.

За його словами, також ведеться активна робота з демобілізованими військовослужбовцями. Це стосується соціального забезпечення, працевлаштування, професійної перепідготовки, оздоровлення та реабілітації воїнів, які повертаються зі Сходу України.

"Реабілітаційних послуг для учасників АТО на Львівщині достатньо. Зокрема, у Львівському міжрегіональному центрі соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів пройшли реабілітацію 52 учасники АТО з важкими вогнепальними та мінними пораненнями різних частин тіла. Також 27 військових з інвалідністю перебували у Турківському районі в Західному реабілітаційно-спортивному центрі", – заявив Василь Мартиняк.

Окрім того, 956 учасників АТО скористались санаторно-курортним лікуванням, а 120 – отримали професійну перепідготовку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.