Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

війна з Росією

П'ятниця, 15 січня 2016, 18:13

Львівський військовослужбовець вимагав гроші у бійця АТО

війна з Росією

Правоохоронці спіймали на хабарництві начальника медичної служби однієї із військових частин Львова.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львіській області.

Сьогодні, 15 січня, правоохоронці затримали начальника медичної служби мотопіхотного батальйону однієї з військових частин, який вимагав від військовослужбовця-учасника АТО чотири тисячі гривень хабара.

Кошти військовослужбовець вимагав від бійця АТО, який знаходиться на стаціонарному лікуванні після контузії та перенесеного інсульту, за сприяння у оформленні йому інвалідності за станом здоров'я.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські зафіксували отримання зловмисником першої частини хабара, яку перерахували на банківську картку капітана. А другу частину визначеної суми також було перераховано на його картковий рахунок.

Військовослужбовця-хабарника було затримано на залізничному вокзалі Львова, а під час огляду у нього було виявлено 6 банківських карток, серед яких і банківська картка із рахунком, на яку було перераховано 4 тисячі гривень.

Наразі військовою прокуратурою проводиться досудове розслідування.

Хабарнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.