Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

закордонний паспорт

dt.ua

Понеділок, 18 січня 2016, 14:34

Скасування віз для українців розглянуть до березня

закордонний паспорт

Єврокомісія у І кварталі запропонує Раді ЄС скасувати візи для України та Грузії.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як наголосив перед засіданням Ради ЄС в Брюсселі єврокомісар з питань політики сусідства та переговорів про розширення Йоханес Хан, Єврокомісія у І кварталі 2016 року запропонує Раді ЄС скасувати візи для українців.

"Що стосується України, залишаються ще деякі зобов'язання, взяті президентом і прем'єром, і вони повинні бути виконані. Але ми очікуємо, що ми побачимо дуже скоро звіт, оцінку, і вже в першому кварталі ми зробимо пропозицію щодо візової лібералізації", – заявив Йоханес Хан.

Зазначимо, раніше президент Литви Даля Грібаускайте заявила, що Україна може отримати безвізовий режим з ЄС до кінця року.

А керівники міністерств закордонних справ країн ЄС розглянуть питання надання безвізового режиму Україні в березні або червні 2016 року, в залежності від швидкості впровадження необхідних для цього реформ.

Нагадаємо, минулого року Єврокомісія схвалила звіт щодо безвізового режиму для України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.