Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Вболівальники та Мірча Луческу на Арені Львів

Facebook ФК Шахтар

Понеділок, 18 січня 2016, 15:19

Шахтар почав продавати квитки на Шальке

Вболівальники та Мірча Луческу на Арені Львів

Сьогодні стартував продаж квитків на найближчий матч донецького футбольного клубу в Лізі Європи проти німецького ФК "Шальке 04", що відбудеться у Львові на "Арені Львів".

Про це йдеться на офіційному сайті ФК "Шахтар".

Продаж квитків проходитиме в кілька етапів. Пріоритет у їх купівлі – в уболівальників, які регулярно відвідували матчі "Шахтаря" у чемпіонаті України і у Лізі чемпіонів. До вашої уваги – ціни та етапи реалізації.

1-й етап (18–24.01.2016). Продаж квитків зареєстрованим уболівальникам. Перший етап ділиться на 4 періоди:

- вісімнадцятого січня – квитки можуть придбати власники «Карток уболівальників «Арени Львів» і фани, які відвідали матчі національного чемпіонату в поточному сезоні. Одночасно на офіційному сайті «Шахтаря» розпочнеться онлайн-продаж для тих любителів футболу, які набували квитки онлайн на поєдинки «кротів» у чемпіонаті України в поточному сезоні;

дев'ятнадцяте січня – придбати квитки зможуть ті вболівальники, які відвідали гри національної першості команди в сезоні – 2014/15. Онлайн-продаж квитків фанам, які купують квитки онлайн на матчі чемпіонату України в сезоні – 2014/15;

ддвадцят перше-двадцят друге січня – покупка квитків фанатами, які побували на поєдинках «оранжево-чорних» у Лізі чемпіонів у поточному сезоні. Онлайн-продаж квитків фанам, які придбавали квитки онлайн на домашні єврокубкові ігри донеччан у поточному сезоні;

двадцять третє-двадцять четверте січня – продаж квитків уболівальникам, які відвідали матчі Ліги чемпіонів у сезоні – 2014/15. Онлайн-продаж квитків вболівальникам, які купували квитки онлайн на поєдинки «гірників» у рамках Ліги чемпіонів у сезоні – 2014/15.

Кожному зареєстрованому вболівальнику буде надіслано СМС зі спеціальним кодом. Для придбання квитка йому необхідно пред'явити посвідчення особи та СМС-код у касах «Арени Львів». Для користувачів онлайн-сервісу буде відкрито доступ на сайті у відповідний період продажів.

Другий етап триватиме з двадцять п'того січня по сьоме лютого: вільна реалізація квитків у касах «Арени Львів», на офіційному сайті ФК «Шахтар» і сайтах-партнерах (kassa.in.ua, internet-bilet.ua, ukrticket.com.ua і kassir24.com.ua).

На другому етапі квитки будуть доступні і в роздрібній торговельній мережі Львова:
- мережа кіосків преси «Інтерпресс»;
- мережа кіосків преси «Високий замок»;
- мережа кіосків «ОТ-ОТ»;
- мережа магазинів ґаджетів «ЖЖУК».

У разі якщо залишаться вільні місця на стадіоні після перших двох етапів, буде відкрито третій етап. Вартість квитків на цій стадії буде вище від ціни в перших двох. Про можливий третій етап буде повідомено додатково.

Один уболівальник зможе купити не більше чотирьох квитків.

Забрати їх можна в касах «Арени Львів» в будь-який день з 10:00 до 20:00 і в день гри з 10:00 до 17:00. Обов'язково із собою мати посвідчення особи.


Каси стадіону «Арена Львів» працюють з 10:00 до 20:00 без перерви та вихідних.

Нагадаємо, що матч "Шахтар"-"Шальке 04" відбудеться вісімнадцятого лютого.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.