Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Правий сектор

Середа, 20 січня 2016, 12:41

Правий сектор покинули чотири батальйони

Правий сектор

Відокремитися від Правого сектору вирішили батальйони спеціального призначення "Захід", "Захід-2", "Захід-3" та Захід-4.  

Про це йдеться у зверненні проводу ПС, опублікованому на сайті Правого сектору.

Відтак, батальйони спецпризначення "Захід" (Закарпаття), "Захід-2" (Львівщина), "Захід-3" (Івано-Франківщина) та "Захід-4" (Волинь) вийшли зі складу українського добровольчого корпусу "Правий сектор".

"Ці структури не входять до складу Національно-визвольного руху "Правий сектор" і створені виключно за власної ініціативи окремих бійців та командирів, мають своє керівництво та підпорядкування. Враховуючи це, ми заявляємо, що не несемо відповідальність за їхні дії", – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, в кінці минулого року колишній лідер Правого Сектора Дмитро Ярош вийшов із організації та оголосив про створення нового полічного руху. Разом з ним Правий сектор покинули Добровольчий Український корпус, зокрема, 5-й і 8-й батальйони ДУК і медичний батальйон "Госпітальєри", що реорганізовуються у Добровольчу Українську армію, яка буде однією зі структур нового руху.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.