Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

voltv.com.ua

П'ятниця, 13 липня 2012, 16:06

Відділ у справах дітей Львівської міськради надаватиме нові послуги

Сьогодні виконком Львівської міської ради вніс зміни в додаток до свого рішення від 23.10.09 № 880 «Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Львівської міської ради».

Відтепер у міській раді до послуг відділу у справах дітей департаменту гуманітарної політики дадаються ще два пункти: утворення дитячого будинку сімейного типу та утворення прийомної сім'ї. Такі послуги відділ надаватиме безплатно.

У своєму рішенні виконавчий комітет керувався Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до указу Президента України від 03.07.09 № 508/2009 «Про заходи із забезпечення прав фізичних та юридичних осіб щодо одержання адміністративних (державних) послуг», постанови Кабінету Міністрів України від 17.07.09 № 737 «Про заходи щодо упорядкування адміністративних послуг».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.