Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Стрий

vokzal.org.ua

Середа, 20 січня 2016, 13:50

На Львівщині спіймали гвалтівника

Стрий

У Стрию раніше судимий місцевий мешканець згвалтував молоду дівчину.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, до Стрийського відділу поліції, 18 січня, із заявою про згвалтування звернулась 22-річна дівчина.

Як встановили працівники поліції, зловмисником виявився раніше неодноразово судимий стриянин, який помітив майбутню жертву на території автостанції біля вокзалу в Стрию. Дівчина розповіла доброзичливому чоловіку, що поспішає додому, проте автобуса з невідомої причини немає.

Тоді зловмисник запропонував піти з ним, зазначивши, що саме у цей час з підприємства, де він працює, відправляється автобус, який розвозить працівників і вона зможе доїхати додому. Дівчина, нічого не підозрюючи, пішла з незнайомцем.

 «Працівники кримінальної поліції та відділу превентивної діяльності оперативно спрацювали та затримали зловмисника. Він неодноразово був судимий та нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за подібний злочин. Зараз вирішується питання про обрання щодо нього міри запобіжного заходу», – наголосив начальник Стрийського відділу поліції Іван Малиш.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого  ч.2 ст.153  (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом) Кримінального кодексу України. За вчинене зловмиснику загрожує покарання: позбавлення волі на строк до семи років.

Наразі триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.