Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

колектор

Середа, 20 січня 2016, 14:15

Колектор на вулиці Угорській у Львові мінятимуть за шість мільйонів

колектор

Аварійний колектор на вул. Угорській, на який виділили 6 млн грн, замінять щойно дозволять погодні умови.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Берези, будівництво каналізаційного колектора на вул.Угорській планують розпочати після настання сприятливих температурних режимів.

Зазначимо, ЄБРР виділив додаткові кошти у розмірі 6 млн грн на заміну аварійного колектора, для ремонту шляхопроводу на вул. Хуторівка та для будівництва з’їзду з нього. 

«Зараз тривають організаційні підготування до будівництва колектора і як тільки спадуть морози, ремонтники приступлять до його зведення. Інші роботи по проекту буде продовжено орієнтовно з весни, оскільки погодні умови не дозволяють їх якісно виконати зараз», – заявив Олег Береза.

Загалом, із будівництва трамвайної колії на Сихів вже виконано основний об’єм робіт, але у зв’язку з необхідністю заміни аварійного колектора дата запуску трамваю була перенесена на 2016 рік.

«По Лоту 1 (вул. Угорська – вул. В. Вернадського) виконано робіт орієнтовно на 95%, по Лоту 2 (вул. І. Свенцiцького - вул. Угорська) – на 55%. По частині проекту від вул. Угорська до вул. Вернадського залишилося встановити трамвайні рейки на розворотному кільці  біля кінотеатру ім. Довженка, встановити посадкові платформи та виконати роботи з благоустрою. Також поетапно реалізовується проект по перенесенню ринку «Санта-Барбара» на вул. Антонича. По частині трамвайного шляху від вул. І. Свенцiцького до вул. Угорська основна робота станом на зараз – це облаштування колектора», – наголосив Олег Береза. 

Нагадаємо, наприкінці грудня Львів отримав додаткові 6 млн євро від ЄБРР для закінчення робіт з будівництва трамвайної колії на Сихів. А ринок «Санта-Барбара» перенесуть на вул. Антонича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.